Ik werk al een aantal jaren met engelen voor mezelf. Wanneer ik ergens mee zit waar ik geen raad mee weet dan vraag ik hun om verduidelijking te geven. Dit doe ik op twee manieren: een kaartlegging voor mezelf doen, of engelen op te roepen en hun een vraag stellen.

Engelen kaart reading: bij een specifieke vraag een kaart trekken als ik meteen antwoord wil hebben op datgene waar ik op dat moment mee zit.

Engel oproepen door de vraag boven neer te leggen:

De antwoorden krijg ik niet rechtstreeks maar via de elektrische energie zoals radio/tv, film, serie. Het is wel belangrijk dat je de signalen inziet en er open voor staat, de signalen kun je overal in je omgeving krijgen waar je ook bent.

Want engelen kunnen het op meerdere manieren laten zien. Als je er oog voor hebt, krijg je de antwoorden door.

 

Engelen hebben een groot inzicht in waar de mensen mee zitten, die kiezen voor een reading. Een reading geeft altijd opbouwende positieve oplossingen. Ik vind het fijn om met engelen te werken, ze geven verlichting op de antwoorden van de vragen, op de kaartlegging die jij kiest.

Het is aan jou om de keuze te maken, zij bieden de keuzes/adviezen alleen aan!

Bij deze bied ik de volgende kaart readings aan.

Aanbod Kaartleggingen:

 • De 3 kaartlegging
 • Negatieve patronen doorbreken
 • Is hij/zij de ware voor mij?
 • Komt er nog een relatie?
 • De 3 kaartlegging:
 • Dit is de meest voorkomende vorm van een kaart reading. Het is een algemene kaartlegging wat over het verleden, heden en de toekomst gaat, in deze volgorde worden de kaarten ook gelegd. Is geschikt voor een algemene vraag en niet voor een specifieke vraag.

Meerdere kaartleggingen:

 • Negatieve patronen doorbreken:
  Deze kaart reading is geschikt als je vast blijft zitten in een herhalend patroon. Dit kan werkelijk op elk vlak voorkomen. Dit levert dan problemen op die men graag los wil laten, maar hoe, dat is dan de vraag. Deze legging is geschikt om een reading op dat gebied te ondersteunen.
 • Is hij/zij de ware voor mij?:
  Deze legging is in de vorm van een hart, omdat dit gepast is bij de reading.  Tevens geeft het de mogelijkheid om te zien wat er in het hoofd – het bewuste denken en wat er in het onbewuste speelt.
 • Komt er nog een relatie?:
  Is voor mensen die geen partner hebben en graag willen weten of ze eerdaags een relatie zouden hebben. Deze reading kan 2 kanten op gaan. De ene kant is dat er binnen ong. 3 maanden een goede kans bestaat op een relatie, de andere kant is dat er binnen ong. 3 maanden nog geen uitzicht is op een relatie. Je krijgt in beide gevallen sturing, wat betreft de beste actie stappen, zowel voor een komende relatie als voor wanneer dat nog niet direct in het verschiet ligt.